lunes, 21 de octubre de 2019

oferta de trabajo Enginyer/a Químic/a (Visites ETAP)

Seleccionem una persona amb iniciativa, autònoma, resolutiva i amb capacitat per a la divulgació i la transmissió del coneixement, rigorosa i metòdica, amb experiència en educació ambiental i/o en realitzar visites guiades, amb flexibilitat i disponibilitat horària, per a la dinamització d’un programa d’educació ambiental en una important potabilitzadora de l’àrea metropolitana. La persona seleccionada portarà a terme la dinamització d’un programa d’activitats relacionat amb la gestió integral de l’aigua, la redacció de continguts, l’actualització de manuals i guions de visites i la realització d’avaluacions i seguiments de les accions realitzades.
Categoria
Enginyeria i tècnica

Subcategoria
Químic

Experiència(mesos)
3

Nombre de llocs ofertats
1

Ofertes per a persones amb discapacitats

Detall de les funcions del treball
Responsabilitats: ¿ Assistència a les accions de formació interna i externa. En especial les formacions específiques que tinguin a veure amb el propi centre de treball (procés de potabilització, pla d’autoprotecció, riscos químics, riscos laborals...). I també aquelles que reverteixin directament en la millora de l’activitat educativa. ¿ Actualització dels guions de visita (redacció de nous continguts o adaptació i modificació dels existents), a fi d’adequar-los en tot moment als requeriments del client. ¿ Preparació i facilitació als visitants del material documental, marxandatge i de seguretat. ¿ Rebuda del grup, desenvolupament de la visita i comiat. ¿ Avaluació de les visites desenvolupades. ¿ Endreça i neteja, conservació i manteniment dels equips de seguretat dels visitants (cascos, sabates, armilles i contenidors). Així com fer-se càrrec de la logística de funcionament d’aquests equips (substitució, recollida, trasllat). ¿ Manteniment i gestió dels materials (educatius i de marxandatge) de les activitats, així com de la comunicació de qualsevol material malmès de l’espai on té lloc l’activitat. ¿ Suport d’acompanyament a grups atesos per la direcció del centre .

Ubicació

Província
BARCELONA

Municipi
CORNELLÀ DE LLOBREGAT

Codi Postal
08940

Requisits

Nivell Formatiu
TÍTOL DE BATXILLERAT

Nivell del títol Tema del títol Nom del títol
DIPLOMATURA O ENGINYERIA TÈCNICA DISSENY INDUSTRIAL (ENGINYERIA)

Competències Nivell
Persona empàtica i bona comunicadora ALT

Idiomes Parlat Escrit
FRANCÈS B2 - AVANÇAT B2 - AVANÇAT
ANGLÈS B2 - AVANÇAT B2 - AVANÇAT
CATALÀ B2 - AVANÇAT B2 - AVANÇAT
ESPANYOL C2 - MESTRATGE C2 - MESTRATGE

Permisos de Conduir
B+E-AUTOMÒBIL CLASSE B, AMB REMOLC <= 3.500 KG

Tipus de vehicle Disponibilitat de vehicle Disponibilitat per a Viatjar
Detall de l'experiència requerida
¿ Enginyeria tècnica o equivalent de les branques d’industrial o química ¿ Idiomes: català (C1), castellà (C1), anglès (C1) i francès (B2) ¿ Carnet de conduir

Contracte

Oferta Express

Relació Laboral
LABORAL TEMPORAL

Durada del contracte(mesos)
12

Jornada
PARCIAL MATÍ

Període
JORNADA SETMANAL

Nombre Hores
33

Salari des de
0

Salari fins a
Detall d'altres beneficis
Oferim: ¿ Incorporació: immediata (data prevista 4/11/2019) ¿ Durada del contracte: fins el juny de 2020 (possibilitats de pròrroga) ¿ Ubicació del lloc de treball: Àrea metropolitana ¿ Jornada de treball: Jornada parcial de dilluns a divendres de 8.30 a 14:00 i dues tardes a concretar de 15 a 18h (33,5 hores a la setmana) ¿ Bon ambient de treball ¿ Formar part d’una organització compromesa amb el medi ambient i que vetlla per fer del món un lloc més sostenible ¿Si vols formar part del procés selectiu omple el formulari web http://talent.lavola.com i indica l’oferta: Enginyer/a químic/a (Visites ETAP).

clica aqui para mas información

No hay comentarios: