jueves, 14 de marzo de 2019

oferta de trabajo Responsable de proyecto (Residuos)

Busquem una persona organitzada i metòdica, amb bones habilitats comunicatives, amb disposició i facilitat pel treball en equip, amb orientació a resultats, hàbil en la redacció d'informes i memòries tècniques, consolidada experiència i coneixements del sector dels residus, que hagi gestionat equips de treball i que senti afinitat amb els valors i objectius de la nostra empresa. La persona seleccionada s’incorporarà com a responsable de projecte a la solució de residus, un equip orientat a la planificació de la gestió dels residus i el disseny de serveis urbans de recollida i neteja viària, realitzant l’acompanyament fins a la seva implementació i seguiment posterior. 
Categoria 
Enginyeria i tècnica 

Subcategoria 
Altres enginyeries 

Experiència(mesos) 
36 

Nombre de llocs ofertats 


Ofertes per a persones amb discapacitats 

Detall de les funcions del treball 
Responsabilitats: A l’equip de residus portaràs a terme el control tècnic i econòmic, la gestió global dels recursos humans i l'aplicació de les estratègies i objectius de l'àrea. En concret, duent a terme la direcció i la realització d'estudis relacionats amb els àmbits de residències municipals: plans de gestió, plecs de condicions, dimensionats, estudis de minimització, entre d'altres. Entre les teves responsabilitats destaquen: • Redacció dels plecs de condicions dels serveis de recollida i neteja viària. • Assessorament sobre la fiscalitat dels residus municipals. • Responsable de licitacions públiques (serveis de gestió integral de residus). • Seguiment i coordinació de serveis prestats per l'empresa (clients privats i públics). • Detectar i dotar els projectes dels recursos humans necessaris i garantir la seva correcta gestió. Distribuir les càrregues de treball del personal al seu càrrec. • Coordinar les tasques dels tècnics sota la seva responsabilitat i assegurar la qualitat i els terminis de lliurament, d'acord amb les directrius establertes per l’organització. Serà imprescindible l’expertesa en una posició similar, tant el la gestió d’equips de treball com en la redacció de plecs de condicions de serveis de recollida i neteja viària. 

Ubicació 

Província 
BARCELONA 

Municipi 
BARCELONA 

Codi Postal 
08006 

Requisits 

Nivell Formatiu 
TÍTOL DE GRAU 

Nivell del títol Tema del títol Nom del títol 
TÍTOL DE GRAU CIÈNCIES AMBIENTALS Llicenciatura/Grau en enginyeria, química, ciències ambientals, biologia... 

Competències Nivell 
Persona empàtica i bona comunicadora ALT 
Habilitat en la redacció de documents varis ALT 
treball en equip, resolutiva i organitzada i líder ALT 

Idiomes Parlat Escrit 
ANGLÈS C1 - DOMINI EFICAÇ C1 - DOMINI EFICAÇ 
CATALÀ B2 - AVANÇAT B2 - AVANÇAT 

Permisos de Conduir 
B-AUTOMÒBIL <= 3.500 KG, SEIENTS <=9, AMB REMOLC <= 750 KG, I TRICICLES I QUATRICICLES DE MOTOR 

Tipus de vehicle AUTOMÒBIL Disponibilitat de vehicle Disponibilitat per a Viatjar 
Detall de l'experiència requerida 
¿ Titulació en Ciències ambientals, enginyeria o similar. ¿ Imprescindible domini de l'anglès. ¿ Disponibilitat per desplaçar-se (imprescindible carnet B1). ¿ Es valorarà experiència en plantes de tractament. ¿ Serà imprescindible l’expertesa en consultoria. 

Contracte 

Oferta Express 

Relació Laboral 
LABORAL TEMPORAL 

Durada del contracte(mesos) 
12 

Jornada 
COMPLETA 

Període 
JORNADA SETMANAL 

Nombre Hores 
40 

Salari des de 


Salari fins a 
Detall d'altres beneficis 
¿ Incorporació: immediata ¿ Contracte inicial de 6 mesos (projecte estable). ¿ Ubicació del lloc de treball: Barcelona o Manlleu. ¿ Jornada completa en horari flexible. Divendres de 8h a 15h. ¿ Bon ambient de treball. ¿ 4 setmanes de jornada intensiva (de 8h a 15h) a l'estiu. ¿ Retribució negociable segons expertesa aportada per la persona candidata. ¿ Retribució flexible. ¿ Projecció i creixement professional ¿ Teletreball (1-2 dies a la setmana). ¿ Formar part d’una organització compromesa amb el medi ambient i que vetlla per fer del món un lloc més sostenible.

más información aquí

No hay comentarios: