lunes, 11 de mayo de 2009

WHO 4694 bekræftede tilfælde af influenza A, mere end halvdelen i USA

Verdenssundhedsorganisationen (WHO) er steget til 4694 er antallet af nye bekræftede tilfælde af influenza i 30 lande i verden, ifølge de seneste globale bestand blev annonceret på otte her til morgen, spansk timer.
På toppen af listen er USA, med 2.532 bekræftede tilfælde og tre dødsfald, efterfulgt af Mexico, med 1.626 tilfælde, 48 af dem fatale. Canada rangeret tredje, med 284 tilfælde og en død, og Spanien ligger på fjerdepladsen, med 95 tilfælde og ingen dræbte. Disse officielle data fra WHO for Spanien matche dem, der præsenteres i går af ministeriet for sundhed og socialpolitik.
For sin del, Costa Rica rapporteret om lørdagen for sin første fatale tilfælde af i alt otte bekræftede tilfælde i det centralamerikanske land. Den officielle WHO balance er normalt relativt forældet i forhold til antallet af regeringer, men er mere pålidelige som helhed.
Desuden har der været tilfælde i Argentina (a), Australien (en), Østrig (en), Brasilien (otte), Kina (to, en i det særlige administrative område Hongkong og den anden, meddelte i dag, fastlandet), Colombia (tre), Danmark (en), El Salvador (fire), Frankrig (13), Tyskland (11), Guatemala (en), Irland (en), Israel (syv), Italien (ni) , Japan (fire), Nederlandene (tre), New Zealand (syv), Norge (to), Panama (15), Polen (en), Portugal (en), Sydkorea (tre), Sverige (to), Schweiz (a) og Storbritannien (47).

Den tredje dødsfald i USA svarer til en mand i hans 30 år, med yderligere hjerteproblemer i sidste uge efter for virus i staten Washington, USA. Sygdommen synes at bevæge sig mod den sydlige halvkugle, hvor sæsonbestemt influenza sæsonen er lige begyndt og kan blandes med fælles virus eller fugleinfluenza virus H5N1 til at skabe nye former for virus, sundhed embedsmænd sagde.
For sin del, de brasilianske myndigheder har i dag bekræftet yderligere to tilfælde af influenza A i landet, hvorved antallet af mennesker, der har indgået aftale om, at sygdommen har nu nået otte. Ifølge en communique i sundhedsministeriet, nye sager er blevet registreret i staterne Rio de Janeiro, hvor de er de eneste to patienter forblev indlagt indtil nu, og Rio Grande do Sul, som ikke havde nogen optegnelser til dato virus AH1N .

Kinesiske sundhedsmyndigheder også bekræftet i dag det første tilfælde af influenza A i fastlandet ifølge statslige nyhedsbureau Xinhua. En mand på 31 år hedder Bao har testet positive for H1N1-virus i provinsen Sichuan. Bao fløj fra Tokyo til USA i fredags. Han ankom til Beijing fra Tokyo lørdag på flyet NW029 og U8882 fandt det fly på vej til Chengdu, hovedstaden i Sichuan-provinsen, samme dag. Over 130 af de 150 passagerer på en flyvning, der tog ham til, at byen er i karantæne efter at være blevet fundet, Xinhua rapporteret. Det var på den pågældende flyvning, hvor patienten lidt feber og koldt symptomer.
Før weekenden, en rejsende var den mexicanske første og eneste tilfælde af influenza A i kinesisk territorium, i Hongkong. Allerede er blevet udskrevet fra hospitalet.

No hay comentarios: