miércoles, 26 de febrero de 2020

oferta de trabajo Borsa de Treball - tècnic/a auxiliar en Farmàcia

El PSMAR és una organització integral de serveis en l'àmbit de la Salut, reconeguda com una institució innovadora i centrada en l'atenció de proximitat al ciutadà, que compta amb un excel·lent equip professional al qual et convidem a incorporar-te.

Tècnic/a auxiliar en Farmàcia

Garantir la dispensació i distribució de productes de farmàcia, així com donar suport a l’àrea administrativa i organitzativa, d’acord amb els procediments establerts al Servei de Farmàcia, amb la finalitat de donar cobertura a les necessitats del centre i assegurar la continuïtat dels processos assistencials. Elaborar preparats estèrils i vetllar en tot moment per la qualitat del servei i la seguretat del pacient.

Funcions

Gestionar i controlar els productes del Servei de Farmàcia, d’acord amb les sol·licituds rebudes
Dispensar medicaments segons les normes d’actuació en institucions sanitàries, ja sigui a pacients ambulatoris o dispensació interna de l'hospital.
Reenvasar medicaments en dosis unitàries.
Elaboració de fórmules magistrals.
Elaboració de preparats estèrils: aquestes preparacions es realitzen sempre en cabina de flux laminar, mantenint l’esterilitat del preparat i prevenint la generació de contaminants i, en el cas dels citostàtics, protegint el manipulador/a.
Preparació de citostàtics i altres fàrmacs perillosos.
Preparació de nutricions parenterals i altres preparats no perillosos.
Suport administratiu.

No haver estat separat/da del servei de l’Administració Pública per cap expedient disciplinari, ni tenir antecedents penals per delictes que inhabilitin per a l’exercici de les funcions públiques. En el cas de nacionals d’altre Estat no haver estat separat/da del servei de l’Administració Pública per cap expedient disciplinari, ni tenir antecedents penals per delictes que inhabilitin per a l’exercici de les funcions públiques, en el seu Estat.

Formació acadèmica:
Cicle Formatiu de Grau Superior en Fabricació de Productos Farmacèutics, Biotecnològics i afins, expedit per l'organisme competent o degudament homologat pel Ministeri.

Experiència professional:
Experiència professional acreditada, mínima de 6 mesos, desenvolupant les mateixes funcions, o similars, en un centre hospitalari.

ES VALORARÀ

Formació i coneixements:
Estar amb possessió d’un títol de Grau Superior de Laboratori, branca Química o Sanitària.
Estar amb possessió d’un títol de Grau Mig de Farmàcia i Parafarmacia, expedit per l'organisme competent o degudament homologat pel Ministeri.
Coneixement del sector hospitalari i nocions relatives a les instal·lacions relacionades.
Disposició a adquirir un coneixement aprofundit del funcionament de l’àrea i de les intervencions de millora per tal de garantir un servei de qualitat.
Idiomes i Office.

Competències:
Competències corporatives: compromís i implicació amb la institució; orientació a les persones, empatia i sensibilitat interpersonal; orientació a la qualitat, la millora contínua i l'excel·lència, i gestió del canvi/innovació.
Competències específiques: organització, ordre, metodologia i planificació, i treball en equip.
Competències personals: estabilitat emocional, flexibilitat i comunicació.

Barem de puntuació:
Formació complementària: màxim 20 punts

Experiència professional: màxim 40 punts

Entrevista competencials: màxim 40 punts

En cas de dubte, podeu contactar amb RRHH a través de la següent adreça 

clica aqui para mas información / click here more information / klicken sie hier für weitere informationen

No hay comentarios: