sábado, 20 de abril de 2019

OFERTA DE TRABAJO Enginyer/a Químic/a

Seleccionem una persona amb iniciativa, autònoma, resolutiva i amb capacitat per a la divulgació i la transmissió del coneixement, rigorosa i metòdica, amb experiència en educació ambiental i/o en realitzar visites guiades, amb flexibilitat i disponibilitat horària, per a la dinamització d’un programa d’educació ambiental en una important potabilitzadora de l’àrea metropolitana. La persona seleccionada portarà a terme la dinamització d’un programa d’activitats relacionat amb la gestió integral de l’aigua, la redacció de continguts, l’actualització de manuals i guions de visites i la realització d’avaluacions i seguiments de les accions realitzades. 
Categoria 
Enginyeria i tècnica 

Subcategoria 
Químic 

Experiència(mesos) 


Nombre de llocs ofertats 


Ofertes per a persones amb discapacitats 

Detall de les funcions del treball 
Responsabilitats: ¿ Assistència a les accions de formació interna i externa. En especial les formacions específiques que tinguin a veure amb el propi centre de treball (procés de potabilització, pla d’autoprotecció, riscos químics, riscos laborals...). I també aquelles que reverteixin directament en la millora de l’activitat educativa. ¿ Actualització dels guions de visita (redacció de nous continguts o adaptació i modificació dels existents), a fi d’adequar-los en tot moment als requeriments del client. ¿ Preparació i facilitació als visitants del material documental, marxandatge i de seguretat. ¿ Rebuda del grup, desenvolupament de la visita i comiat. ¿ Avaluació de les visites desenvolupades. ¿ Endreça i neteja, conservació i manteniment dels equips de seguretat dels visitants (cascos, sabates, armilles i contenidors). Així com fer-se càrrec de la logística de funcionament d’aquests equips (substitució, recollida, trasllat). ¿ Manteniment i gestió dels materials (educatius i de marxandatge) de les activitats, així com de la comunicació de qualsevol material malmès de l’espai on té lloc l’activitat. ¿ Suport d’acompanyament a grups atesos per la direcció del centre . 

Ubicació 

Província 
BARCELONA 

Municipi 
CORNELLÀ DE LLOBREGAT 

Codi Postal 
08940 

Requisits 

Nivell Formatiu 
TÍTOL DE BATXILLERAT 

Nivell del títol Tema del títol Nom del títol 
DIPLOMATURA O ENGINYERIA TÈCNICA DISSENY INDUSTRIAL (ENGINYERIA) 

Competències Nivell 
Persona empàtica i bona comunicadora ALT 

Idiomes Parlat Escrit 
FRANCÈS B2 - AVANÇAT B2 - AVANÇAT 
ESPANYOL C2 - MESTRATGE C2 - MESTRATGE 
ANGLÈS B2 - AVANÇAT B2 - AVANÇAT 
CATALÀ B2 - AVANÇAT B2 - AVANÇAT 

Permisos de Conduir 
No s'han trobat resultats 
Tipus de vehicle Disponibilitat de vehicle Disponibilitat per a Viatjar 
Detall de l'experiència requerida 
Requisits: ¿ Enginyeria tècnica o equivalent de les branques d’industrial o química o grau en química. ¿ Imprescindible nivell alt de català, castellà i anglès i molt valorable nivell B1 de francès. 

Contracte 

Oferta Express 

Relació Laboral 
LABORAL TEMPORAL 

Durada del contracte(mesos) 
12 

Jornada 
PARCIAL MATÍ 

Període 
JORNADA SETMANAL 

Nombre Hores 
33 

Salari des de 


Salari fins a 
Detall d'altres beneficis 
Oferim: ¿ Incorporació: immediata. ¿ Durada del contracte: fins a finalitzar l’obra. ¿ Ubicació del lloc de treball: Cornellà de Llobregat. ¿ Jornada de treball: Jornada parcial de dilluns a divendres de 8.30 a 14:00 i dues tardes a concretar de 15 a 18h (33,5 hores a la setmana). ¿ Bon ambient de treball. ¿ Formar part d’una organització compromesa amb el medi ambient i que vetlla per fer del món un lloc més sostenible.

CLICA AQUI PARA MAS INFORMACION

No hay comentarios: