sábado, 28 de diciembre de 2019

OFERTA DE TRABAJO PROFESSOR/A DE L'ÀMBIT CIENTÍFIC. ESO/BAT. (Substitució 6 setmanes. Febrer 2020) job offer JOBANGEBOT lavoro

Busquem una persona que cerqui un projecte professional apassionant i intens, amb un fort component educatiu, humanístic i de compromís social. S’incorporarà a l'etapa d'ESO-BAT integrant-se activament en els diversos equips de professors del centre, es responsabilitzarà d'impartir les assignatures relacionades amb el seu departament a diverses seccions: - Participarà activament en la formació integral de l'alumnat, orientant la seva acció docent dins les seves assignatures cap al descobriment de valors i la formació d’actituds en un clima que faciliti l’aprenentatge i la convivència del grup. - Elaborarà la programació de les àrees d'ensenyament que imparteix d'acord amb el projecte curricular, establint mecanismes de revisió i millora. - Avaluarà els processos d'aprenentatge dels alumnes tenint en compte la seva situació personal i atenent a la diversitat de necessitats. - S'assegurarà una formació pedagògica permanent innovadora i de qualitat.

Localització:
BARCELONA

Pais:
Espanya

Provincia:
Barcelona

Requisits:
  • Llicenciatura o Grau en Química, física, medicina, biologia, matemàtiques, etc... - Titulació de CAP (Certificat d'Aptitud Pedagògica) o Màster en ensenyament de Professorat. - Alt domini de l’anglès parlat i escrit, per poder desenvolupar classe en anglès. Nivell mínim requerit C1 o Advanced. - Nivell C de català. - Conèixer i voler educar en la missió i valors de Jesuïtes Educació i de la Companyia de Jesús. - Habituat a l’ús de les eines TIC i internet: Coneixements de Recursos digitals aplicats a l’aula.
S`ofereix:
Incorporació a un centre escolar de la Xarxa d’escoles de Jesuïtes Educació, amb excel·lents persones i professionals amb un fort compromís per la transformació de l'educació.

clica aqui para mas información / click here more information / klicken sie hier für weitere informationen

No hay comentarios: