viernes, 1 de mayo de 2009

Virus paniką juda greičiau nei kiaulių gripo

Virus paniką juda greičiau nei kiaulių gripo

Tai jau vyksta tamsiai rudos. Ir nepamirškite pasakyti, kad daugeliu atvejų aptinkama Ispanija ir likusio pasaulio. Nei miręs endorsable mielai H1N1 viruso (A tipo), net kai atstumas nuo Sideral 36000 mirčių nuo gripo vulgaribus. Jei lyginti skaičius kasdien miršta nuo kritimo ir dušas, ir išmokti relativize pasaulio signalizacijos (5 lygio dėl oficialaus mastą 6), kad atnešė mums Meksika padarė kelias dienas.



Yra unstoppable anksto paniką. Vyksta daug greičiau nei viruso pavojaus atvykimo į Šiaurės pusrutulis vasarą. Ir baimę gyventojams Inokuliuoti pusė pasaulis pradeda labiau pavojingas nei virtualus pandemijos, kurią mes rekomenduojame. Yra ne tik ką iš Meksikos. Nė vienas iš naujai atvykusių iš Meksikos.



Galų gale miršta nuo širdies priepuolio. Ne kiaulių gripą, arba gripo naujos, "kaip jie vadina jį Briuselis, o paniką, kad mes į organizmą kad valstybinės institucijos ir nacionalinės sveikatos apsaugos institucijos ir tarptautiniais partneriais. Į clarinazo PSO yra Apokaliptyczna: "A pandemija neišvengiama grėsmė žmonijos. Kaip anekdotai, šokas ir mirtis. "Ei, šių sukrėtimų Labas rytas, kaip labiausiai linkę mirties, aš sakyčiau, kad coleguilla.



"Visa žmonijos yra rizikingas", grzmi iš priekio puslapiuose PSO direktorius Margaret Chan. Ir po to mums primena, kad labdara nėra pakankamai rezervų antivirusinių vaistų. What a very nice lady, kas taip optimistiškai vizija gyvenimo. Nors ne taip toli nuo tos biure Briuselyje, būstinės ES, kurios užkrečiamos džiaugsmas yra fizinis paskelbti mirčių Europoje sparčiai progresuoti liga.



Visi šie admonitions yra enseñoreado žiniasklaida. Tačiau, jums reikia kreiptis į baudos spausdinti sužinoti, kad tik pusė asmenų, nužudyti Meksika galima pritarti į keistą viruso nesutarimų, užtrunka ilgai ir nuolat, kad viruso savo, kad jo instinktas žudikas yra labai mažas, kad pacientams, aptinkamas kartu su antiblokavimo patobulinti greičiau, Ispanijoje nuo 2005 m. davė gerų protokolų prevencijos Kovos su visuotine gripo epidemija, nė viena iš 13 atvejų aptinkama Ispanija rimtų ...



Norėdami baigti remontą jau pradėjo skleisti konspiracijos teorijų. Yra viskas nuo sudėtingų bakteriologinius Į Michoacana keršto, vienas iš narkotikų kartelių Meksika, keturi iš kurių nariai neseniai buvo areštuotas kartu dalyvauti chrzciny, tiems, kurie grįžti į Maras ir Albert Camus, spėlioti, kaip naudoti baimę kaip įrankį vyraujančios į rankas valdžią. Epidemija kaip dingstimi sumažinti atskirų laisves vardan didesnio gera visuomenės sveikata, ir šiuo atveju.



Ar galite įsivaizduoti Madridas-Barca be viešosios rytoj stadione? Po uždarymo etapus dekretu ir turi precedentą Meksika. Ir nenuostabu, kad negalavimas dėl šalies prezidentas Rafael Calderon, prarastą tik draudimas aglomeracijose ir uždaryti mokyklas iki gegužės 6.

No hay comentarios: