sábado, 2 de mayo de 2009

WHO steget til 617 bekræftede tilfælde af influenza A i 16 lande

* WHO har ajourført sine oplysninger om virus.
* I Mexico bringer til 16 antallet af døde.
* Og 397 tilfælde af patienter smittet.
* I Asien første bekræftede tilfælde af influenza.
* Spanien, fjerde land med flere sager

02.05.2009

Verdenssundhedsorganisationen (WHO) opdatering her til morgen, at antallet af bekræftede tilfælde af mennesker smittet med svin influenza-virus eller AH1N1, hvilket er næsten fordoblet i de sidste 24 timer, og allerede påvirker 617, herunder 17 dødsfald i 16 lande.
Mexico og USA er de eneste lande, hvor der hidtil er blevet dræbt af influenza A eller svin

Kun Mexico har indberettet 397 tilfælde hos mennesker af infektioner, herunder 16 bekræftede dødsfald. Stigningen i 241 sager, med de tal udgivet den Mexico timer før, skyldes, at resultaterne er opnået for prøver, der var blevet sendt til laboratorier til analyse, tilføjede han.

USA har officielt underrettet om 141 tilfælde, herunder død af en baby på 23 måneder, som var mexicanske og brugt ferie i dette land.

Stadig med bekræftede tilfælde, men ingen dødsfald: Østrig (1), Canada (34), Kina, Hong Kong (1), Danmark (1), Frankrig (1), Tyskland (6), Israel (2), Nederlandene ( 1), New Zealand (4), Sydkorea (1), Spanien (13), Schweiz (1) og Det Forenede Kongerige (13).

I mellemtiden er uden for vores grænser, afventer testresultaterne til en patient ankom fra Brasilien. Dette vil bringe til 16 af antallet af berørte lande.

Gentog, at WHO anbefaler ikke begrænser rejse eller regelmæssig grænselukninger, selv om den mener, "at man skal udsætte rejse syge og dem, der udvikler symptomer efter en tur til at søge lægehjælp."

Også de, der sagde, der ikke er risiko for infektion af at spise godt kogt svinekød og produkter fremstillet af dette dyr. " Insisterede også på hans rådgivning for folk til at styrke de sædvanlige hygiejniske foranstaltninger, herunder vask hænder hyppigt med sæbe.

Han opfordrede folk til at gå til læge, hvis de udvikler symptomer som feber over 38 grader, hoste, svær hovedpine, led-og muskelsmerter, øjenirritation og nasal decharge.

På sin side, at EU ønsker, at den vil påvirke halvdelen af befolkningen, selv om der i de fleste tilfælde er milde. At bekræfte de tal fra regeringer, der bør forvente en serie af en analyse udført efter referencelaboratorier er afsluttet og modtage den officielle meddelelse.

No hay comentarios: